top of page

Megújult Faluház

A Magyar Falu Program keretein belül Dunaremete is forráshoz jutott, melyet a faluház felújítására fordítottunk.

A 2020-as évben több, mint 20 millió forintos támogatást kapott az önkormányzat a Dunaremetei Faluház felújítására. A forrás a Magyar Falu Program kereteiből érkezett; ezzel pedig elkezdődhetett a kicsit már elavult közösségi épületünk szinte teljes korszerűsítése.


A teljes tetőszerkezet ki lett cserélve, illetve a homlokzat is szigetelve lett és újrafestésre került. Új, műanyag nyílászárók kerültek beépítésre a régi fa ablakok helyett. A nagyterem régi parketta padlója helyett járólap került lerakásra, valamint a színpad is kapott egy kis renoválást.


A fűtésrendszer is modernizálódott; a radiátorokat és a csövezést a Magyar Falu Program-os támogatásból, a gázkazánt saját forrásból cseréltük ki. Alternatív fűtési - nyáron pedig hűtési - megoldásként, önköltségen egy nagy energiahatékonyságú klímaberendezés is telepítésre került a nagyteremben.



A felújított faluházról fotókat itt nézegethet!



Magyar Falu Program Faluházak felújítása (MFP-FHF/2020) - faluház felújítás, energetikai korszerűsítés, tetőszerkezet felújítás, külső hőszigetelés, radiátorok cseréje

Támogatás összege: 16 974 578 Ft 

Magyar Falu Program Közösségi tér ki-/átalakítás és foglalkoztatás (MFP-KTF/2020) - faluház nyílászáróinak és padlózatának cseréje, felújítása

Támogatás összege: 6 358 999 Ft

cimer_edited.png

© 2023 Dunaremete Önkormányzat

Tel: 123-456-7890 | Fax: 123-456-7890

bottom of page