top of page

Matricák a kukákra

Az NHKV a 2022. negyedik negyedévi számlákkal küldi a 2023-as matricákat.

Tisztelt Ügyfeleink!


Ezúton értesítjük Önöket, hogy a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt  január második felében a 2022. IV. negyedéves hulladékdíj számla mellékleteként kiküldi az 2023. évre érvényes edényazonosító matricákat. A matrica kommunális hulladékgyűjtő edényzetre történő felragasztásával igazolható, hogy a 2023. évben az adott ingatlan jogosult az matricán levő űrtartalmú és darabszámú edényzettel a hulladékszállítás igénybevételére.


Az edényazonosító matricát az edényre jól látható helyre szíveskedjenek felragasztani a levélben található felragasztási tájékoztató alapján. Az edényt úgy kell kihelyezni gyűjtésre, hogy a matricás oldala az úttest felé nézzen.


Amennyiben úgy tapasztalja, hogy a megküldött matricán szereplő űrméret és az Ön által használt hulladékgyűjtő edényzet mérete nem azonos, vagy nem kapott matricát kérjük, hogy az alábbi elérhetőségeken vegye fel velünk a kapcsolatot.


Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy munkatársaink hamarosan megkezdik a matricák meglétének és rajta lévő űrtartalom helyességének ellenőrzését, így kérjük, hogy a megkapott matricát a hulladékgyűjtő edényre mielőbb felragasztani szíveskedjenek a későbbi kellemetlenségek elkerülésnek érdekében.


Mosonmagyaróvári ügyfélszolgálati irodánk elérhetőségei:

Mosonmagyaróvár Erkel Ferenc utca 10 (levél az iroda ajtó mellett található postaládába is elhelyezhető

)E-mail: info@kisalfoldikh.hu, lakossag.szamlazas@kisalfoldikhk.hu

Tel: +36 96 555-545, +36 30 791 4015


Személyes ügyfélszolgálat hétfőn 13:00-19:00, szerdai és csütörtöki napokon 07.30 – 15.00 között


 

KÖSZÖNJÜK SZÍVES EGYÜTTMŰKÖDÉSÜKET!

 

KISALFÖLDI HULLADÉKGAZDÁLKODÁSI NONPROFIT KFT

cimer_edited.png
bottom of page